Mandala Tempelj – Jana Pucelj

Mandala Tempelj
Vsak od nas ima svoje poslanstvo ali, kot je zapisal Paulo Coelho v Alkimistu, osebno legendo. Jaz svojega poslanstva nisem odkrila do svojih poznih tridesetih let.

Leta 2011 bi vsak zunanji opazovalec sklenil, da sem imela vse: družino, kariero, zdravje, dom… Zakaj sem se potem počutila vse bolj prazna znotraj? Dosegla sem vse, kar se je od mene pričakovalo in vendar sem se počutila kot največja zguba.

 

Bila sem žena, partnerka, zaposlena, mati, hčerka, sestra, prijateljica, bila sem VSE, imela sem VSE, a vseeno sem bila NIČ.

Takrat se je zalomilo, moj svet se je zrušil na tisoče koščkov. In v letu 2012 sem se odločila, da teh koščkov ne bom pobrala in jih do konca življenja lepila skupaj, raje sem jih zažgala. Odločila sem se, da zgradim nove temelje, nov svet, novo Jano. Leta 2016 sem dala odpoved v “zagotovljeni” službi, kjer bi bila preskrbljena do smrti, in se odpravila v neznano. Prestrašena, rahlo panična, zgubljena… “Korak za korakom”, sem si rekla. In naredila sem prvega in drugega in…iz organizatorke dogodkov sem se prelevila v umetnico, joga učiteljico in raziskovalko življenja.

Mandala Tempelj Jana Pucelj

Začela se je moja pot samo-odkrivanja, odkrivanja novih načinov življenja
in novih oz. drugačnih odnosov z ljudmi, naravo in okolico.

Na tej poti sem našla svoje poslanstvo in živim osebno legendo. Našla sem jo v ustvarjanju mandal, jogi in raziskovanju povezav med ustvarjalnostjo, jogo in umetnostjo. Vse to delim z vami, v svojih izdelkih, katerih bistvo so mandale, intuitivna umetnos in sveta geometrija.

Jana Pucelj - Mandala Tempelj
Mandala Tempelj
Mandala Tempelj - Jana Pucelj
Jana Pucelj Mandala Tempelj
Jana Pucelj Mandala Tempelj
Mandala Tempelj

Rada delam z rokami, občutim pisalo, orodje in materiale med svojimi prsti. Najraje delam z lesom.
Mandale žgem v les (pirografija), rišem, barvam in tako nastajajo čarobne slike, različni izdelki in nakit.

Upam, da bodo moji izdelki našli dom pri vas.

Več mojih izdelkov boste našli v UNIKATMARKETU: http://www.unikatnatrznica.si/unikatmarket/