Prepleteno zate

Dobro Polje 9, Brezje, Slovenija, 4243

040 201 242

mateja.sparovec@gmail.com

Prepleteno zate je spletna trgovina, ki se je iz popolnega neznanja kvačkanja, ob učenju različnih zank in ugank preko spletnih objav, porodila ob rojstvu prvega vnučka. Dolgo časa sem iskala primerno darilo zanj – potem pa sem s kvačko prepletla vse dobre želje in ljubezen v prvo igračko za novorojenčka. In v nekaj mesecih zatem sem prepletla veliko različnih stvari, največ med njimi je izdelkov, ki jih lahko uporabimo kot okras ob različnih praznikih ali kar tako, vsi pa so primerni tudi za obdarovanje. Vsak izdelek je unikat, prepleten s srcem in z vso predanostjo, da bo vam in vašim obdarovancem prinesel veliko veselja.

Uporabljam kvalitetno prejo, večinoma iz 100% bombaža, ki je primerna za ljudi z občutljivo kožo, je povsem brez škodljivih kemikalij in je varna tudi za otroke. Polnilo so 100% poliestrska vlakna, ki so alergijsko nevtralna. Vsi uporabljeni materiali imajo certifikat Öko-Tex najvišjega razreda in so primerni tudi za otroške igrače od rojstva dalje. Izdelke lahko perete v pralnem stroju, na programu pranja za občutljivo perilo (volna, svila) na 40°C, brez mehčalca in brez centrifuge, sušenje na zraku. Seveda pa je bolje, če jih po potrebi operete ročno – tako bodo več let ohranili svojo obliko in barve.

Nekateri izdelki so na voljo takoj, delam tudi po naročilu. Rok izdelave je 14 dni, ker je kvačkanje moj hobi ob naporni službi. Cena izdelka je odvisna od porabljenega materiala, predvsem pa od zahtevnosti izdelka in vloženega časa.

Če boste kvačkani izdelek kupili zase, boste razveselili sebe in mene. Če pa ga boste nekomu podarili, boste osrečili kar tri, poleg naju še obdarovanca. Hvala za nakup, hvala, ker cenite ročno delo!

Mateja

Refine Products

Price range:

Show:
Sort By:
Sneženi mož
68.00 
New
New
New
New
Srnica Mia
74.00 
New
New
New
New
Medvedka Maja
96.00 
New
New
New
Mali žabec
60.00 
New
Pujsek Pepi
68.00 
New
Mrož Triton
78.00 
New
Mucek s šalom
50.00 
New
New
Žaba Regica
76.00 
New
Angel varuh
24.00 
New
New
New
New
Polarni medved
48.00 
New
New
New
New