Deprecated: Ročica wcmp_before_main_content je od izdaje 4.0.0 naprej zastarela! Uporabite raje mvx_before_main_content. in /home/unikat15/public_html/wp-includes/functions.php on line 5758

VALLIANCE

VALLIANCE
VALLIANCE

Cesta talcev 24a, Škofja Loka, Škofja Loka, Slovenija, 4220

051352812

jan.florjancic@gmail.com

 

Handmade – tako imenujemo vse, kar ustvarijo nadarjene človeške roke brez pomoči genialnih proizvodnih tehnologij. Kaj je dobro ročno delo?

KAKOVOST. Ročna izdelava pomeni visoko kakovost. Izdelek vzame veliko časa in je obdelan do najmanjših podrobnosti. Poleg tega ena oseba nadzoruje proces od začetka do konca, kar odpravlja napake in napake pri delu.

EKSKLUZIVNOST. Handmade je v materialni obliki izraz izjemnih idej in talenta avtorja. Pogosto se ročno izdelane stvari rodijo samo zato, ker avtor med končnimi izdelki, ki jih ponujajo trgovine, ne najde tistega, kar potrebuje. Vendar pa je želja, da bi izstopal iz množice, da bi oblekel nekaj svetlega, nenavadnega, lepega, tako močna, da takšno stvar ustvari z lastnimi rokami, pri čemer uresniči svojo domišljijo in izvirne ideje. Če poskusite takšno stvar kopirati s strani druge osebe, še vedno ne boste dobili dveh enakih stvari, saj sta način in tehnika izvedbe za mojstre različna. Vsak izdelek je unikaten, saj je vsak človek edinstven.

LEPOTA. Vse, kar je narejeno z ljubeznijo, je lepo. Mojstri ustvarjajo stvari in se zavedajo svoje potrebe po vnašanju lepote v svet okoli sebe. Zato je ročno izdelana, četudi nenavadna, nujno lepa na svoj način.

 

Refine Products

Price range:

Show:
Sort By:

Deprecated: Ročica wcmp_after_main_content je od izdaje 4.0.0 naprej zastarela! Uporabite raje mvx_after_main_content. in /home/unikat15/public_html/wp-includes/functions.php on line 5758

VALLIANCE