BOŽIČNO – NOVOLETNE VOŠČILNICE

2.00 

BOŽIČNO – NOVOLETNE VOŠČILNICE so izdelane iz papirja (200 – 300 g), v 2 formatih:

  • 5 x 5 ” (12,7 x 12,7 cm)
  • 6 x 6 ” (15,2 x 15,2 cm)

Cena je odvisna od formata voščilnice:

  • 2,00 EUR
  • 3,00 EUR

Pri izdelavi BOŽIČNO –  NOVOLETNIH VOŠČILNIC se poleg različnih papirjev uporablja servietna tehnika izdelave, odtiski štampiljk različnih oblik in motivov, s slovenskimi napisi, brez njih.

Voščilnici je priložena kuverta, oboje je zapakirano v prozorno celofan vrečko.

Možnost naročila BOŽIČNO –  NOVOLETNIH VOŠČILNIC v kompletu po 5 (enak motiv) ali 10 kosov (različni motivi).

Report Abuse
Categories:, ,

Butične Kreacije

Vsi izdelki v unikatni trgovinici Butične Kreacije so izdelani s srcem, po meri in zgolj za vas. Izdelki so izdelani ročno, vsakemu se posvetim z veliko merico skrbnosti in lastnega veselja. Pokukajte v raznoliko ponudbo, kjer boste našli najrazličnejše voščilnice za vse priložnosti, albume, knjižna kazala, šatulje, ogrlice, lesene pladnje in darilne komplete. Unikatna trgovinica je vključena v projekt Ustvarjalni podjetnik pod okriljem Razvojne agencije Zgornje Gorenjske. Dobrodošli!

More Products from Butične Kreacije

Pravila pošiljanja

Za izbrani izdelek vam pošljemo obvestilo/predračun na osnovi katerega izvedete plačilo na TRR. Po prejetem plačilu vam izdelek pošljemo po pošti. Stroške pošiljanja plača kupec v skladu s trenutno veljavnim cenikom Pošte Slovenije. Izdelki iz zaloge so poslani v 1-3 delovnih dneh po prejetem plačilu na TRR.

Pravila vračila izdelkov

Kupec ima pravico, da v 8 dneh od prevzema pošiljke, v kolikor mu izdelek ne ustreza, le-tega vrne nepoškodovanega na naslov prodajalca: Barbara Kejžar, Cesta Maršala Tita 4, 4270 Jesenice, na svoje stroške. V kolikor se kupec in prodajalec dogovorita za izdelek, ki je narejen po želji kupca, zgoraj zapisana pravila o vračilu izdelka ne veljajo. Prodajalec lahko zadrži plačilo, dokler ne prejme vrnjenega blaga in če je izdelek poškodovan.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

V kolikor se kupec odloči, da odstopa od nakupa, lahko naročilo izbranega izdelka, v roku enega dne od oddaje naročila s telefonskim klicem ali elektronskim sporočilom na buticne.kreacije@gmail.com, prekliče.