Akcija!

Dekorativna vaza/kozarec – Hello Kitty

15.00 

Dekorativna vaza/kozarec Hello Kitty je lepo darilo tako za otroke kot tudi za vse ljubiteljice Hello Kitty.

Na zalogi

Opis

Za to dekoracijo je bil uporabljen recikliran kozarec od marmelade. Kozarec je pobarvan z dekorativnim akrilnim sprejem v barvi Bengal pink. Dodatno pa je okrašen z lesenim okraskom v motivu Hello Kitty. Mere: višina cca. 8,5cm, premer cca. 5 cm. Kozarec je lahko primeren za otroke in tudi za vse mlade po srcu. Uporabimo ga lahko za čopiče za ličenje, barvice in svinčnike, rože oz kaj drugega. POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! Poštnina znotraj Slovenije je BREZPLAČNA.

Pravila pošiljanja

Izdelke pošljem v 1 - 3 delovnih dneh od prejema plačila. Plačilo je možno zgolj po predračunu.  Za dostavo znotraj Slovenije je poštnina BREZPLAČNA. Stroški pošiljanja izven Slovenije se obračunavajo po veljavnem ceniku za tujino Pošte Slovenije d.d.

Pravila vračila izdelkov

V kolikor izdelek ni takšen, kakršnega ste pričakovali, mi prosim sporočite na elektronsko pošto. Vračilo izdelkov je mogoče v štirinajstih dneh od prevzema na lastne stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Preklic naročila je možen, v kolikor izdelek še ni bil predan v dostavo s predhodnim obvestilom preko elektronske pošte. Menjava izdelka ni možna, saj je vsak izdelek unikat.