Akcija!

Halloween dekorativna vaza/kozarec

15.00 

Recikliran kozarec v motivu Halloween.

Na zalogi

Opis

Recikliran kozarec je obarvan z akrilnim sprejem v črni barvi. Na kozarcu sta z akrilno belo barvo narisana  duhca kot nalašč za Noč čarovnic. Duhca spredaj in zadaj na kozarcu nista enaka :). Za noč čarovnic lepo popestri mizo s Halloween lizikami 🙂 Mere: višina cca 11cm, premer širši del cca 10cm. POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! Poštnina znotraj Slovenije je BREZPLAČNA.

Pravila pošiljanja

Izdelek pošljem v 1 - 3 delovnih dneh od prejema plačila. Plačilo je možno zgolj po predračunu.  Za dostavo znotraj Slovenije je poštnina BREZPLAČNA. Stroški pošiljanja izven Slovenije se obračunavajo po veljavnem ceniku za tujino Pošte Slovenije d.d.

Pravila vračila izdelkov

V kolikor izdelek ni takšen, kakršnega ste pričakovali, mi prosim sporočite na elektronsko pošto. Vračilo izdelkov je mogoče v štirinajstih dneh od prevzema na lastne stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! Poštnina znotraj Slovenije je BREZPLAČNA.