Akcija!

Interaktivna peščena umetnost – slika velike velikosti

30.00 

Interaktivna peščena umetnost – peščena slika male velikosti. Slika je sestavljena iz preprostih naravnih materialov kot so pesek, voda, les in steklo.

Slike so na voljo kot brezbarvne, v modri ali zeleni barvi. Izbirate lahko tudi med dvema vrstama okvirjev – okvir iz bukovega lesa je svetlejše barve, okvir iz hrastovega lesa pa je temnejši. Okvirji so premazani z naravnimi olji.

Prosim, da barvo slike in vrsto okvirja napišete pred oddajo naročila pod opombami (košarica > blagajna > opombe naročila).

Slika je dolžine 33,5 cm, širine 21,5 cm in globine 3,5 cm in je primerna dekoracija za vsak prostor.

Za več informacij sem na voljo na e-poštnem naslovu zion@telemach.net.

Opis

Kako slika deluje?

Ko sliko obrnemo se njena vsebina (voda, pesek in mehurčki zraka) premeša. Medtem ko mehurčki zraka bežijo na vrh, pesek počasi ustvarja peščene sipine na dnu slike.

Na stranici okvirja je tudi luknjica, skozi katero lahko uravnavamo količino zraka v sliki. Večja količina zraka v sliki povzroči, da pesek pada počasneje.

Gibljive peščene slike

Gibljive peščene slike so interaktivne ročno izdelane umetnine sestavljene iz naravnih materialov. Vsakič, ko sliko obrnemo, se ustvarijo nove čudovite peščene sipine. Sproščujoč učinek počasi padajočega peska je opazen kjerkoli, zato je izdelek primerna dekoracija za vsak ambient – spalnico, dnevno sobo, ali pisarno.

Več izdelkov USTVARJALCA Gibljive peščene slike

Vprašanja in odgovori

You are not logged in