Klekljana zapestnica mini vijuge

12.00 

Na zalogi

Report Abuse
Categories:, , , , , , Tags:, , , ,

Opis

Elegantna klekljana zapestnica s perlicami je nežen modni dodatek, ki se lepo poda tako dekletom kot tudi starejšim damam.

Izdelana je iz kombinacije metaliziranega sukanca, ki poskrbi da čipka ohranja obliko, ter barvnega svetlečega sukanca, ki da zapestnico tisti posebni čar.

Zapestnico so dodane tudi tri perlice v ujemajočih barvah.

Dolžina zapestnice je 15cm + kovinski podaljšek, s katerim lahko regulira te njeno dolžino za do 4 cm.

Na željo pa naredimo zapestnico daljšo ali krajšo (v opombo pri naročilu ali na naš email KlekljanjeKete@gmail.com javite željeno dolžino).

Barvo zapestnice izberete poljubno: lahko izbirate med barvami na fotografijah ali pa nas kontaktirate in skupaj izberemo primerno barvno kombinacijo.

KlekljanjeKete

V trgovinici KlekljanjeKete najdete unikatne izdelke iz slovenske klekljane čipke in druge unikatne izdelke. V vsak izdelek je vloženega ogromno truda in ljubezni. Vsak je unikaten in ročno izdelan v Sloveniji. Vabljeni na ogled in nakup. V kolikor ne najdete izdelka v željeni barvi ali obliki, me lahko kontaktirate in poskusila vam bom narediti izdelek po vaših željah. Jana Kete

More Products from KlekljanjeKete

Pravila pošiljanja

Izdelke vam pošljem v 5-7 delovnih dneh od prejema plačila predračuna, ki vam ga pošljemo na vaš elektronski naslov. 

Pravila vračila izdelkov

Izdelek lahko vrnete v roku 7 dni od prejema, v kolikor izdelek ne ustreza opisu, na vaše stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem, ko dobim izdelek vrnjen in vidim, da je v prvotni obliki, nepoškodovan.  

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Naročilo lahko prekličete v 24urah od oddaje naročila.