Vilina gozdna svežina – kopalna sol

11.00 

Trgovina:  bellisperennis.maja
0 od 5

Vilina gozdna svežina

Je izdelek, ki vsebuje izbrane sestavine, ki vam bodo pričarale edinstveno doživetje v vaši kopeli. Ta kopalna sol je sestavljena iz skrbno izbranih sestavin, vključno z različnimi vrstami soli, olji in naravnimi dodatki, ki delujejo sinergično, da ustvarijo osvežujočo in pomirjujočo izkušnjo za vaše telo in duha.

  Pošljite vprašanje ustvarjalcu
Izdelek bo odposlan 1-3 delovne dni

Opis

Kopalna sol “Vilina gozdna svežina” vsebuje himalajsko sol, piransko sol in grensko sol, ki so znane po svojih mineralnih bogastvih in blagodejnih učinkih na kožo. Te soli bodo pomagale očistiti in pomiriti vašo kožo ter ji dodale naravni sijaj.

Ricinusovo olje, tapioka škrob in zelena glina so dodani, da vašo kožo negujejo, vlažijo ter pomagajo pri odstranjevanju odvečne maščobe in nečistoč, kar vodi v bolj zdravo in svežo kožo. Eterična olja jelke, ciprese, hinokija, črne smreke in plodovi brinovih jagod vam bodo pričarala vonj svežega gozda, ki bo sprostil vaše čute in pomiril vaš um.

Kopalna sol “Vilina gozdna svežina” je enostavna za uporabo. Preprosto dodajte nekaj žlic soli v toplo kopel in se potopite v ta naravni vrtinec svežine in sprostitve. Uživajte v trenutku zase, kjer se lahko prepustite blagodejnim učinkom soli, olj in dišav, ki bodo negovali vašo kožo in pomirili vaše telo.

Odlična stvar je tudi kot piling za telo. Preprosto vzemite nekaj soli in jo zmešajte z malo vode ali olja, da dobite pasto. Nežno masirajte to pasto po telesu, osredotočite se na groba področja, kot so komolci, kolena in pete. S tem pilingom boste odstranili odmrle kožne celice, očistili pore in pustili kožo mehko, gladko in osveženo.

Poleg tega lahko kopalno sol uporabite tudi za osvežitev nog in stopal v škafu ali večji posodi. Napolnite škaf s toplo vodo in dodajte nekaj žlic kopalne soli “Vilina gozdna svežina”. Noge in stopala namakajte v tej osvežujoči raztopini soli, kar bo pomagalo pri mehčanju trde kože, osvežitvi utrujenih nog in lajšanju napetosti. Dodajte nekaj kapljic olja za dodaten učinek masaže.

Naj bo vaša kopel popotovanje v gozdno svežino, kjer se lahko osvobodite vsakodnevnega stresa in se povežete z naravo. Doživite harmonijo in obnovitev svoje energije s kopalno soljo “Vilina gozdna svežina”.

splošne poizvedbe

Povpraševanja še ni.