Obešalnik – Rumen Oreh

60.00 

Report Abuse
Categories:, , Tags:, ,

Opis

Podrobnosti o izdelku
Material: les oreha in epoksi smola. Dimenzije lesa (v/š/d) 41,5 cm / 22 cm / 2 cm

Dekorativni obešalnik je izdelan iz kosa lesa oreha in rumene epoksi smole z metalnim učinkom. Grča v lesu je zalita z epoksi smolo v rjavi barvi kovinskega videza. Celotna površina sprednje strani je nato zaščitena s slojem transparentne epoksi smole, ki ustvarja efekt sijaja. Obešalniki so kovinski in privijačeni v ploščo.
Na zadnji strani sta pritrjeni dve kljukici, s pomočjo katerih lahko obešalnik namestimo na steno, in uporabimo za obešanje lažjih oblačil. Lahko pa ga postavimo na polico ali omarico, ga naslonimo na steno ter nanj obesimo ključe.

MALU

Pod imenom Malu ustvarjava Maša in Luka. Ukvarjava se z izdelavo, popravilom in obnovo pohištva ter drugih uporabnih in dekorativnih izdelkov. Namen najinega dela je izdelati unikatne kose, ki popestrijo naše okolje in mu dodajo piko na i. Navdih večkrat najdeva v naravi… različne veje in debla spreminjava v mize, police, pulte, nakit. Z uporabo različnih tehnik restavriranja ter domiselno izbiro barv in vzorcev oživljava izdelke, ki so na prvi pogled že odpisani in iz njih izdelava trajne kose, ki imajo zgodovino in včasih tudi zgodbo. Vesela sva, če pri delu lahko uporabiva in predelava tudi material, ki bi sicer končal na odpadu.

More Products from MALU

Pravila pošiljanja

Pravila vračila izdelkov

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave