Pleteni prti DETELJICA – S

40.00 

Za prelepo dekoracijo vašega doma poskrbijo Pleteni prti DETELJICA  – S.

Opis

Pleteni prti DETELJICA – S so izdelani ročno, iz 100% bombažne preje različnih barv. So kvadratne oblike, na voljo v različnih vzorcih in v dimenzijah od 40 do 47 cm. Cena prtov znaša: 1 cm = 1 EUR, torej v razponu od 40 EUR do 47 EUR.

Za vzdrževanje so nezahtevni. Peremo jih v pralnem stroju, na 40 stopinjah. Po pranju jih namočimo v štirki (ŠTIRKA OPAL 500 ml), ožamemo in zlikamo.

Možnost kombiniranja z manjšimi dimenzijami okroglih pletenih prtov, iste barve in z istim vzorčkom. Z različnimi kombinacijami si ustvarimo unikaten, ročno izdelan komplet dekoracije, ki nam čudovito popestri bivalne prostore.

Štrikarije JK

Samo ime trgovinice vam pove, da boste v njej našli “štrikane” izdelke. Mednje sodijo pleteni prti različnih vzorcev, velikosti, oblik in barv. Izdelani so iz fine, 100% bombažne preje, spleteni s tankimi pletilkami. Izdelki so videti kot čipka. Poleg prtov v trgovinici najdete tudi pletene dekorativne okraske in svečnike. Vsi izdelki imajo certifikat domače in umetnostne obrti. Trgovinica je vključena tudi v projekt Ustvarjalni podjetnik pod okriljem Razvojne agencije Zgornje Gorenjske.

Več izdelkov USTVARJALCA Štrikarije JK

Vprašanja in odgovori

You are not logged in