Prstan Sovica

6.00 

Na zalogi

Report Abuse
Categories:, ,

Opis

Prstan izdelan iz naravnega slovenskega kamna. Preprosto, naravno, narejeno iz srca.

Renchy

Moj prepoznavni izdelek je že od vsega začetka Prašiček za srečo kot obesek, figurica ali kar tako. Ustvarjati sem začela s fimo maso, nato dodala naravne materiale, katere lepo dopolnjujem še z ostalimi.
Izdelujem unikatna darila, nakit, voščilnice… Izdelke naredim tudi po vaših željah.
Preprosto, naravno, narejeno iz srca.
Opravljam tudi dela kot so: prevajanje lažjih oblik besedil v nemški in angleški jezik ter inštruiram angleški in nemški jezik. Pri vseh navedenih imam precej izkušenj in pozitivne povratne informacije.

 

More Products from Renchy

Pravila pošiljanja

Naročeni izdelki bodo dostavljeni z navadno dostavo, oz. odvisno od izbire kupca. Stroški dostave se obračunajo po ceniku dostave Pošte Slovenije. Naročilo bo izdobavljeno najkasneje v roku do 5 delovnih dni od oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago morda ne bo na razpolago, bo o tem obvestil kupca. Izdelki bodo dostavljeni v ustrezni embalaži, ki bo zagotavljala zaupnost narave izdelka. V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu.