Broška ročno izdelana

50.00 

Ročno izdelana ženska broška “Poljub”

Materiali: steklene perle (Češka, Japonska), filc, sukanec, kovinska vzmetna nit, všiti okrasni kamni (steklo), eko usnje, zaponka.

7,0 см х 4,5 см

Report Abuse
Categories:,

Opis

Ženska ročno izdelana broška “Poljub” iz biserov (Češka, Japonska), steklenih perl, klobučevine, sukanca, kovinske vzmetne niti, všitih okrasnih kamnov (steklo), eko usnja. Zaponka je izdelana iz zlitine za nakit (barva se ne spreminja).

Popolno darilo za punco, sestro, mamo, ženo. Broška je narejena z ljubeznijo za vas.

Eleganten dodatek za majico, kavbojke, kapo, srajco, plašč, jakno.

Z njim boste vedno neustavljivi in ​​boste lahko osvežili kateri koli kos v svoji garderobi.

 

VALLIANCE

 

Handmade – tako imenujemo vse, kar ustvarijo nadarjene človeške roke brez pomoči genialnih proizvodnih tehnologij. Kaj je dobro ročno delo?

KAKOVOST. Ročna izdelava pomeni visoko kakovost. Izdelek vzame veliko časa in je obdelan do najmanjših podrobnosti. Poleg tega ena oseba nadzoruje proces od začetka do konca, kar odpravlja napake in napake pri delu.

EKSKLUZIVNOST. Handmade je v materialni obliki izraz izjemnih idej in talenta avtorja. Pogosto se ročno izdelane stvari rodijo samo zato, ker avtor med končnimi izdelki, ki jih ponujajo trgovine, ne najde tistega, kar potrebuje. Vendar pa je želja, da bi izstopal iz množice, da bi oblekel nekaj svetlega, nenavadnega, lepega, tako močna, da takšno stvar ustvari z lastnimi rokami, pri čemer uresniči svojo domišljijo in izvirne ideje. Če poskusite takšno stvar kopirati s strani druge osebe, še vedno ne boste dobili dveh enakih stvari, saj sta način in tehnika izvedbe za mojstre različna. Vsak izdelek je unikaten, saj je vsak človek edinstven.

LEPOTA. Vse, kar je narejeno z ljubeznijo, je lepo. Mojstri ustvarjajo stvari in se zavedajo svoje potrebe po vnašanju lepote v svet okoli sebe. Zato je ročno izdelana, četudi nenavadna, nujno lepa na svoj način.

 

More Products from VALLIANCE

Pravila pošiljanja

 
Za izbrani izdelek vam pošljemo obvestilo in predračun na osnovi katerega izvedete plačilo. Po prejetem plačilu vam izdelek pošljemo po pošti (ali po dogovoru). Stroške pošiljanja plača kupec v skladu s trenutno veljavnim cenikom Pošte Slovenije. Izdelki na zalogi so vedno poslani še isti dan in dostavljeni v 1-3 delovnih dneh po prejetem plačilu.
 
 

Pravila vračila izdelkov

 
Kupec ima pravico, da v 8 dneh od prevzema pošiljke, v kolikor mu izdelek ne ustreza, le-tega vrne nepoškodovanega na svoje stroške na naslov prodajalca: Jan Florjančič, Cesta talcev 24a, 4220 Škofja Loka.
Prodajalec lahko zadrži plačilo, v kolikor je vrnjen izdelek poškodovan oz. v kolikor ne prejme vrnjenega izdelka.
 

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

 
V kolikor se kupec odloči, da odstopa od nakupa, lahko naročilo izbranega izdelka, v roku enega dne od oddaje naročila prekliče na tel. št. 051-352-812 ali sporočilom na jan.florjancic@gmail.com