Buska Blink keramična ogrlica

25.00 

Buska Blink keramična ogrlica

Keramična osnova, obesek  (Ceramic body, pendant).

Vrvica (cord): akrilna vrvica (cord).

Zaponka (clasp): nerjaveče jeklo (brez svinca in niklja) / stainless steel (lead and nickel free).

Buska Blink – Maja Tor

buskablink@gmail.com

Na zalogi

Report Abuse
Categories:, Tag:

Opis

Keramična ogrlica je ročno delo. Sestavljena je iz treh keramičnih kosov v sivi in roza barvi. Izdelana je iz bele gline, ki je dvakrat pečena na 1020 stopinj C. Glazura na obeh straneh.

Vsi metalni koščki so iz nerjavečega jekla, ki ne draži kože in ne spreminja barve.

Čudovito darilo za ženske, ki jim je všeč unikaten nakit. Čudovito poživi vaš stayling.

Ogrlico dobite v lični darilni škatli.

Buska Blink

Moje ime je Maja Tor in ustvarjam unikaten nakit pod blagovno znamko Buska Blink.

More Products from Buska Blink

Pravila pošiljanja

Izbrane izdelke pošljem po pošti. Pri izdelkih vrednosti nad 50€ so stroški pošiljanja vključeni v ceno izdelka. Stroške pošiljanja plača kupec po aktualnem ceniku Pošte Slovenije. Možen je tudi osebni prevzem izdelkov v Novi Gorici. Izdelki iz zaloge so poslani v 1-2 delovnih dneh od prejema plačila predračuna na transakcijski račun.

Pravila vračila izdelkov

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok začne teči en dan po datumu prevzema paketa. Odstop od pogodbe kupec sporoči na e-naslov prodajalca: buskablink@gmail.com V tem primeru kupec prejeti artikel najkasneje v roku 14 dni od poslanega sporočila o odstopu od nakupa na svoje stroške nepoškodovanega vrne osebno ali po pošti na naslov prodajalca: Maja Tor, Soška cesta 22a, 5250 Solkan. Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih kupca, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ali artikel, ki je bil že uporabljen in iz higienskih razlogov ni primeren za nadaljnjo prodajo. Če kupec odstopi od te pogodbe, mu prodajalec brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe povrne vsa prejeta plačila, vključno s prvotno zaračunanimi stroški dostave (razen dodatnih stroškov zaradi izbire vrste dostave, ki ni cenovno najugodnejša ponujena standardna oblika dostave s strani prodajalca). Tako povračilo prodajalec izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače; v nobenem primeru pa zaradi tega povračila kupec ne nosi nikakršnih stroškov. Prodajalec lahko zadrži plačilo, dokler ne prejme vrnjenega blaga.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Po oddaji naročila prejme kupec predračun po elektronski pošti. V kolikor se kupec odloči, da odstopa od nakupa, lahko s telefonskim klicem ali povratnim elektronskim sporočilom na buskablink@gmail.com v roku enega dne prekliče naročilo.