Vijolica – Buska Blink steklena ogrlica

40.00 

Verižica Buska Blink
Toho steklene perlice / Toho glass beads.
Verižica in zaponka / Chain and clasp: nerjaveče jeklo (brez svinca in niklja) / stainless steel (lead and nickel free).
Buska Blink – Maja Tor
buskablink@gmail.com

Na zalogi

Report Abuse
Categories:, , , , Tag:

Opis

Vijolica – ogrlica je sestavljna iz steklenih toho perlic. Rožice so nanizane na usnjeni vrvici. Kovinski deli so iz nerjavečega jekla, ki ne draži kože in ne spreminja barve.
Ogrlica je čudovit poklon. Prejmete jo v lični darilni škatli.

Buska Blink

Moje ime je Maja Tor in ustvarjam unikaten nakit pod blagovno znamko Buska Blink.

More Products from Buska Blink

Pravila pošiljanja

Izbrane izdelke pošljem po pošti. Pri izdelkih vrednosti nad 50€ so stroški pošiljanja vključeni v ceno izdelka. Stroške pošiljanja plača kupec po aktualnem ceniku Pošte Slovenije. Možen je tudi osebni prevzem izdelkov v Novi Gorici. Izdelki iz zaloge so poslani v 1-2 delovnih dneh od prejema plačila predračuna na transakcijski račun.

Pravila vračila izdelkov

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok začne teči en dan po datumu prevzema paketa. Odstop od pogodbe kupec sporoči na e-naslov prodajalca: buskablink@gmail.com V tem primeru kupec prejeti artikel najkasneje v roku 14 dni od poslanega sporočila o odstopu od nakupa na svoje stroške nepoškodovanega vrne osebno ali po pošti na naslov prodajalca: Maja Tor, Soška cesta 22a, 5250 Solkan. Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih kupca, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ali artikel, ki je bil že uporabljen in iz higienskih razlogov ni primeren za nadaljnjo prodajo. Če kupec odstopi od te pogodbe, mu prodajalec brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe povrne vsa prejeta plačila, vključno s prvotno zaračunanimi stroški dostave (razen dodatnih stroškov zaradi izbire vrste dostave, ki ni cenovno najugodnejša ponujena standardna oblika dostave s strani prodajalca). Tako povračilo prodajalec izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače; v nobenem primeru pa zaradi tega povračila kupec ne nosi nikakršnih stroškov. Prodajalec lahko zadrži plačilo, dokler ne prejme vrnjenega blaga.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Po oddaji naročila prejme kupec predračun po elektronski pošti. V kolikor se kupec odloči, da odstopa od nakupa, lahko s telefonskim klicem ali povratnim elektronskim sporočilom na buskablink@gmail.com v roku enega dne prekliče naročilo.

Morda vam bo prav tako všeč…