Dekorativna vaza Forty

40.00 

Posebna vaza za posebne priložnosti.

Na zalogi

Opis

Za to vazo sem uporabila reciklirano steklenico prav posebne oblike, zato sem jo naredila tudi za posebno priložnost :).

Pobarvana je z dekorativnim akrilnim sprejem v beli barvi. Spodnjemu delu vaze pa je dodan še lep odtenek Rose gold barve, ki se zelo lepo ujema z dekorjem v vazi.

Vaza je primerna tudi za cvetje.

Mere: višina cca. 26,5cm, premer spodnjega dela cca. 10,5 cm.

Dekoracija “Forty” ni vključena v ceno.

POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! Poštnina znotraj Slovenije je BREZPLAČNA.

Pravila pošiljanja

Izdelek pošljem v 1 - 3 delovnih dneh od prejema plačila. Plačilo je možno zgolj po predračunu.  Za dostavo znotraj Slovenije je poštnina BREZPLAČNA. Stroški pošiljanja izven Slovenije se obračunavajo po veljavnem ceniku za tujino Pošte Slovenije d.d.

Pravila vračila izdelkov

V kolikor izdelek ni takšen, kakršnega ste pričakovali, mi prosim sporočite na elektronsko pošto. Vračilo izdelkov je mogoče v štirinajstih dneh od prevzema na lastne stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Preklic naročila je možen, v kolikor izdelek še ni bil predan v dostavo s predhodnim obvestilom preko elektronske pošte. Menjava izdelka ni možna, saj je vsak izdelek unikat.