Akcija!

Klekljana ogrlica Luna

23.00 

Klekljana ogrlica na kovinskem obroču v obliki lune

Klekljana ogrlica Luna

Na zalogi

Report Abuse
Categories:, , , , Tag:

Opis

Klekljana ogrlica na kovinskem obroču je zanimiv in moderen kos nakita, s katerim boste izstopale iz povprečja. V sebi združuje tradicionalno slovensko klekljano čipko in moderno izvedbo. Čipka je našita na aluminijast obroč v obliki lune. Velikost čipke je približno 14x7cm. Ogrlica pa je nastavljiva na željeno dolžino. Barvne kombinacije čipke so po vaših željah (iz razpoložljive zaloge sukancev).

Dodatne informacije

Barvna kombinacija

Lila
Mint zelena
Roza
Nebesno modra
Kraljevsko modra
Turkizna
Rdeča
Črna
Belo-srebrna
…in druge

KlekljanjeKete

V trgovinici KlekljanjeKete najdete unikatne izdelke iz slovenske klekljane čipke in druge unikatne izdelke. V vsak izdelek je vloženega ogromno truda in ljubezni. Vsak je unikaten in ročno izdelan v Sloveniji. Vabljeni na ogled in nakup. V kolikor ne najdete izdelka v željeni barvi ali obliki, me lahko kontaktirate in poskusila vam bom narediti izdelek po vaših željah. Jana Kete

More Products from KlekljanjeKete

Pravila pošiljanja

Izdelke vam pošljem v 5-7 delovnih dneh od prejema plačila predračuna, ki vam ga pošljemo na vaš elektronski naslov. 

Pravila vračila izdelkov

Izdelek lahko vrnete v roku 7 dni od prejema, v kolikor izdelek ne ustreza opisu, na vaše stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem, ko dobim izdelek vrnjen in vidim, da je v prvotni obliki, nepoškodovan.  

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Naročilo lahko prekličete v 24urah od oddaje naročila.