Novoletni pleteni OKRASKI

9.00 

Novoletni pleteni OKRASKI polepšajo okno v kuhinji, dnevni sobi ali spalnici.

Report Abuse
Categories:, , Tag:

Opis

Novoletni pleteni OKRASKI so izdelani ročno iz 100% bombažne preje. Na voljo so v obliki novoletne krogle, zvezde, solzice ali zvončka, v različnih barvah. Z njimi lahko okrasimo okno v kuhinji, dnevni sobi, spalnici. Lahko jih obesite tudi na stropno svetilko.

Cena novoletnega pletenega OKRASKA znaša:

  • solzica   = 9 EUR
  • zvonček = 9 EUR
  • mala krogla = 12 EUR
  • velika krogla = 14 EUR
  • zvezda = 14 EUR

Štrikarije JK

Samo ime trgovinice vam pove, da boste v njej našli “štrikane” izdelke. Mednje sodijo pleteni prti različnih vzorcev, velikosti, oblik in barv. Izdelani so iz fine, 100% bombažne preje, spleteni s tankimi pletilkami. Izdelki so videti kot čipka. Poleg prtov v trgovinici najdete tudi pletene dekorativne okraske in svečnike. Vsi izdelki imajo certifikat domače in umetnostne obrti. Trgovinica je vključena tudi v projekt Ustvarjalni podjetnik pod okriljem Razvojne agencije Zgornje Gorenjske.

More Products from Štrikarije JK

Pravila pošiljanja

Za izbrani izdelek vam pošljemo obvestilo/predračun na osnovi katerega izvedete plačilo na TRR. Po prejetem plačilu vam izdelek pošljemo po pošti. Stroške pošiljanja plača kupec v skladu s trenutno veljavnim cenikom Pošte Slovenije. Izdelki iz zaloge so poslani v 1-3 delovnih dneh po prejetem plačilu na TRR.

Pravila vračila izdelkov

Kupec ima pravico, da v 8 dneh od prevzema pošiljke, v kolikor mu izdelek ne ustreza, le-tega vrne nepoškodovanega na naslov prodajalca: Jožica Kupljenik, Cesta Cirila Tavčarja 6, 4270 Jesenice, na svoje stroške. V kolikor se kupec in prodajalec dogovorita za izdelek, ki je narejen po želji kupca, zgoraj zapisana pravila o vračilu izdelka ne veljajo. Prodajalec lahko zadrži plačilo, dokler ne prejme vrnjenega blaga in če je izdelek poškodovan.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

V kolikor se kupec odloči, da odstopa od nakupa, lahko naročilo izbranega izdelka, v roku enega dne od oddaje naročila s telefonskim klicem ali elektronskim sporočilom na jk.strikarije@gmail.com, prekliče.