Unikatna ura s poslikavo (vinski motiv)

40.00 

Na zalogi

Report Abuse
Categories:, , Tag:

Opis

Nova unikatna kamnita ura, ročno poslikana.

Vinski motiv (namizna s stojalom 240×250)

Izdelam tudi uro (motiv) po želji naročnika v cca. 4 dneh.

Renchy

Moj prepoznavni izdelek je že od vsega začetka Prašiček za srečo kot obesek, figurica ali kar tako. Ustvarjati sem začela s fimo maso, nato dodala naravne materiale, katere lepo dopolnjujem še z ostalimi.
Izdelujem unikatna darila, nakit, voščilnice… Izdelke naredim tudi po vaših željah.
Preprosto, naravno, narejeno iz srca.
Opravljam tudi dela kot so: prevajanje lažjih oblik besedil v nemški in angleški jezik ter inštruiram angleški in nemški jezik. Pri vseh navedenih imam precej izkušenj in pozitivne povratne informacije.

 

More Products from Renchy

Pravila pošiljanja

Naročeni izdelki bodo dostavljeni z navadno dostavo, oz. odvisno od izbire kupca. Stroški dostave se obračunajo po ceniku dostave Pošte Slovenije. Naročilo bo izdobavljeno najkasneje v roku do 5 delovnih dni od oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago morda ne bo na razpolago, bo o tem obvestil kupca. Izdelki bodo dostavljeni v ustrezni embalaži, ki bo zagotavljala zaupnost narave izdelka. V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu.