Vaza za posebno obdarovanje

45.00 

Ta čudovita vaza je prav posebna, saj poleg same vaze in rože, lahko svoji ljubljeni osebi podarimo tudi posebno darilo z osebnim sporočilom.

V mojem primeru na sliki je darilo verižica, ki sem jo preprosto zapela okrog vaze.

Na zalogi

Opis

Vaza je iz recikliranega stekla.

Pobarvana je z akrilnim sprejem v bež barvi. Na spodnjem delu vaze je okrog steklenice/vaze nalepljena dekorativna nalepka s kamenčki.

Na vratu vaze je s kljukico pripeta tablica v obliki srca, na katero lahko s kredo napišemo sporočilo po želji.

POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! Poštnina znotraj Slovenije je BREZPLAČNA.

Pravila pošiljanja

Izdelek pošljem v 1 - 3 delovnih dneh od prejema plačila. Plačilo je možno zgolj po predračunu.  Za dostavo znotraj Slovenije je poštnina BREZPLAČNA. Stroški pošiljanja izven Slovenije se obračunavajo po veljavnem ceniku za tujino Pošte Slovenije d.d.

Pravila vračila izdelkov

V kolikor izdelek ni takšen, kakršnega ste pričakovali, mi prosim sporočite na elektronsko pošto. Vračilo izdelkov je mogoče v štirinajstih dneh od prevzema na lastne stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Preklic naročila je možen, v kolikor izdelek še ni bil predan v dostavo s predhodnim obvestilom preko elektronske pošte. Menjava izdelka ni možna, saj je vsak izdelek unikat.